miercuri, 25 noiembrie 2009

Decizie grea?

In 2000 macar stiai ai o treaba. Ne faceam cu totii de ras daca iesea Vadim "Medicamente" Tudor presedinte. Dar intr-o tara unde ideologiile politice nu valoreaza 2 bani, ba chiar toata clasa politica e o mizerie crescuta tot in politica pre '89, iar vocile tinere sunt ori neauzite/ignorate ori la fel de impertinente ca restul, ai de ales intre actualul cacat, si un cacat nou, care defapt nu e nou, a mai fost odata, dar cu siguranta cacat este:



Eu unul nu pot sa votez pe nimeni care a jucat frizbi cu Ceausescu si mai avea si zambetul pe buze...



(click pentru marire)

12 comentarii:

petru spiridon spunea...

Salutare,

NU avem optiunea de a vota un presedinte, ci un cacat care sa nu pateze prea tare poporul. Daca nu iese base, partidul dumnealui se duce pe rapa...se vor taia capete; daca iese el,vom avea un an in care base, ne avand sustinere in parlament, se va bate cu oua stricare si vom fi chemati la vot again...tot pe noi ne fute. De cealalta parte, cunoastem radacinile coruptiei si a mirosului greu de mort pe care il au tot timpul...cat despre Ceasca si Nelu; au fost buni prieteni, dar in '88 jumatatea lui Ceasca l-a sfatuit pe acesta sa il elimine pe Iliescu simtind ea ceva in instinctul ei de FEMEIE a Romaniei si de aici un pion pe tabla revolutiei!

Este trist ce se intampla si din pacate nu exista maturitate politica la niciun partid pt ca nu au traditie si fundatie...cu bine!

Anonim spunea...

Nu pot sa-l votez pe Base doar pentru ca exista Iliescu in PSD, doar pentru ca a fost o mineriada acum 'nspe ani ...
Nu pot nici sa-l votez pe Geoana chiar daca-i mai educat, e si mai smecher si se pricepe mai bine la mintit ...
Votul meu se anuleaza ...

Anonim spunea...

http://lumerkoz.edu Want it? imitrex aldon seroquel htmllocation mostthe paroxetine desarrollo synthroid side effects yankee choruses percocet side effects intheir aldermanic

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Maria spunea...

si totusi...cu totii l-ati votat pe basescu !!

Masaj erotic Constanta spunea...

Niciunul din cei care au candidat nu era omul potrivit pentru a fi presedintele tarii. Oricum, trebuie sa ne intre bine in cap ca nu va iesi niciodata cine vrem noi... va iesi cine trebuie...

Anonim spunea...

что такое шкала интимности

в [url=http://goooogl]Gooogle[/url] интим массаж, киев
служба знакомств в одессе

Anonim spunea...

You really make it seem so easy with your presentation but I find
this topic to be really something that I think I would never understand.
It seems too complicated and very broad for me. I'm looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

my blog; marketing plan

Anonim spunea...

This is a topic that is close to my heart... Many thanks!

Exactly where are your contact details though?

Feel free to visit my weblog ... Bench Craft Company advertising slogans

Anonim spunea...

What's up, all the time i used to check website posts here early in the break of day, since i like to learn more and more.

Visit my web-site; appliance repair Valrico

Anonim spunea...

It's enormous that you are getting thoughts from this piece of writing as well as from our dialogue made at this place.

my blog post; domain name renewals

Anonim spunea...

Useful info. Fortunate me I discovered your site by accident, and I'm surprised why this accident didn't happened in advance!
I bookmarked it.

Look at my web-site :: Bench Craft Company ad agencies in atlanta

Care expresie este cea mai de cacat?