joi, 18 octombrie 2007

alin oprea il cheama


Poate ca unii considera ca in post-urile mele se gaseste cateoda putina ura. Este posibil sa fie adevarat, dar de data asta va jur ca autorul este narator (doar de data asta) si ura pe care o s-o gasiti in acest post este foarte autentica.
Nici nu stiu cum de nu m-am gandit la subiectul asta de la inceputul blog-ului. Este vorba de un animal turbat care trebuie eliberat de demoni neaparat printr-un ritual foarte brutal. Va rog frumos sa luati cate o piatra in mana si sa aruncati cat de tare puteti spre "ala blond de la Talisman". Acest boschetar nenorocit a constituit 50% dintr-o formatie de poponari, care, precum doua p*z*e la ciclu, s-au certat si s-au despartit. Treaba lor, problema e ca ei pretindeau ca muzica lor este rock/folk. Cu poponarul brunet nu stiu exact ce s-a intamplat, dar preacurand-viitor-om-mort-ul blond nu s-a lasat intimidat de aceasta mica schimbare de drum si a ales sa-si continue cariera solo. Prima melodie, primul single pe care l-a scos este o atrocitate. O adevarata magarie, o profanare a bunului simt, un zgomot care iti da sangele pe urechi. Limba romana este mult prea curata pentru a explica creatia acestui bastard oligofren. Cu o cruzime maladiva, aceasta scursura, acest vierme, acest deviant al integritatii sociale, aceasta jigodie ordinara a reusit sa scoata o varianta house (sau "electronica") al unui adevarat imn, "Nunta", melodie a trupei Phoenix.
Traind in Romania, la TV apar tot felul de chestii de care imi este rusine, dar niciodata nu mi s-a intamplat sa nu pot sa ascult o melodie pana la capat doar pentru ca eu ma simteam foarte prost stiind ca sunt de aceeasi natie cu un anumit "artist". Niciodata, mai putin atunci cand pe Utv (ar trebui sa scriem ceva si de post-ul asta) a aparut acest videoclip. Apoi am vazut ceva ce nu credeam ca este posibil. Aceasta melodie a fost cantata (tot de spalacitul-minune evident) la o emisiune pe Kanal D (go figure) si... atentie... facandu-se playback. Se prefaceau ceva mai rau decat doua prostituate in pat cu Glad. Oare mai are rost orice fel de comentariu? Din bun simt nu. Dar e loc de amenintari:
Una e sa sari odata peste cal, dar tu deja faci gimnastica. Cu asta nu ai cum sa scapi. Dar cum iti permiti tu sa faci gargara cu una din putinele produse cu adevarat de calitate a muzicii romanesti? Ai foarte mare noroc ca cei de la Phoenix sunt oameni mari, cu neveste si copii, dar eu iti jur ca o sa vin dupa tine. Nimeni nu-ti poate spala pacatele pentru ceea ce ai facut si sunt sigur ca o sa arzi in cel mai incins iad. Moartea te va scapa de chinuri dar cand o sa te asasineze cineva (si sunt sigur ca o sa se intample) sunt convins ca o sa aibe grija sa simti. Sper sa fiu primul suspect. Tu si toti cei ca tine, toti cei carora li se pare o idee buna ceea ce ai facut tu, toti cei care asculta melodia ta, toti cei care te respecta ca om, sa va fie tarana grea, sa putreziti cat mai repede pentru ca pisatul meu cu siguranta o sa va inmoaie oasele. S**i p**a!

15 comentarii:

Anonim spunea...

ma..nu vad ura de care ziceai ca s-ar putea sa existe.am citit de 2-3 ori si nu am remarcat nimic ciudat.
oricum pot sa pun o vorba buna sa arda in cel mai incins cazan..promit!

Anonim spunea...

cata rautate andu cata rautate :))omu doar incerca sa apropie si manelopublicu de cultura rock facand o simbioza intre ele.esri rau si manelistii au dreptu la muzica,viata and stuff.

Anonim spunea...

Super tare frate.p bune chiar mia placut.dar mai sunt multi ca el care batjocoresc putinele comori muzicale ale Romaniei

Anonim spunea...

andula... poponaru de care vorbesti sta langa blocu meu :))) il vad in fiecare zi (the horror.. the pain) Tavi™

Anonim spunea...

Penibilul ăsta e un ţărănel (uita-ţi-vă la mutra lui numai, poza e revelatoare) care a fost cărat cu roaba de părinţi la groapa de gunoi fiindcă mânca grăunţele din coteţul găinilor. Numai că ceea ce părinţii lui credeau că e o groapă de gunoi era de fapt Bucureştiul. Ceea ce e revoltător e că el nu e singurul! Sunt mulţi ca el. Aşa că dacă tot o să-l iei la omor pe pulică ăsta blond, rupe-i coloana şi căcatului ăla de T. Chirila, muia asta futută, adunătura asta împuţită de atomi care cândva au făcut parte din compoziţia diareelor eliminate de câinii cei mai răpciugoşi. Excrementul ăsta de Chirila e mai nociv decât blondul. Chirila, pe lângă faptul că nu are voce (să nu îndrăznească careva să conteste asta că-l bag cu capu-n wc), copiază bucăţi din melodii fără să recunoască în vreun fel lucrul ăsta. Melodiile lui au pretenţia de a fi rezultatul originalei şi minunatei lui profunzimi sufleteşti şi astfel scremerile lui îşi găsesc aclamare în rândurile unor naivi cărora le dau lacrimile când îl aud cântând cu atâta sensibilitate despre cum îl doare pe el marea sau despre un pulifrici care vroia să se întoarcă bărbat dar n-a reuşit pentru că s-a sinucis exact în ultima zi de armată. Cât talent, nu? Dar nu versurile sunt problema principală aici, ci faptul că refrenul cu pricina are muzica identică cu tema melodiei “Bring the Boys Back Home” (Pink Floyd). Şi mai sunt şi multe alte exemple asemănătoare. Cum dracului îşi permite??? Simplu – e un căcat de om!!! Trebuie stârpit! Le urăsc pe toate pizdele (atât băieţi cât şi fete) care merg înnebunite la concertele lui sau la piesele de teatru în care el apare (nu pot să zic “joacă” fiindcă e execrabil şi ca actor). Propun ca de acum înainte coardele de chitară uzate să fie folosite la sugrumarea nulităţilor din muzica românească. Don’t forget to recycle !!!

Anonim spunea...

Andu, Ksh ti-a dat fatalitateeee:)))))

Anonim spunea...

omg...l-am vazut azi la televizor pe asta la o emisiune cu uleiul ala cu bunica...

wow...omul e de-a dreptul cretin:|de abia lega 2 cuvinte...si ii explica unei pustoaice de 5 ani cum la varsta de 8-9 ani l-a prins bunica-sa fumand pe timp de vara in FUMATOARE(fumatoare functionand doar iarna)...si i-a luat apararea in fata mamei lui inventand o penibila scuza...si apoi l-a luat la o parte la o mica istorisire si i-a explicat cum sta treaba cu fumatu'...si vezi dom'le de atunci nu a mai pus gura pe o tigara.ce interes avea pustoaica sa stie aceaste "picanterii" de la varsta de 8-9 ani a lui alin oprea...nush...

acum am inteles de ce l-ai ales=))

si pt sfarsit un mare "woooow"

Andrei Goaga spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

mancatash ... are popi care danseaza house in clip ! sa moara pleata lui.

vezi ca nu prima abatere, tot Phoenix - numai una .. cred ca lea adus si "succesu'" p*** in vremea cand erau poponari si fericiti impreuna ca doi talismani.

in rest, tare articolul si bine aleasa poza? a fost greu :D?

Anonim spunea...

Dur dar ok pana la urma o singura obiectie "p*p*naru brunet" a.k.a. Tavi Colen inainte sa fie la Talisman
a fost vocalul trupei Voltaj (vechiul Voltaj)si vocea lui este pe singurul album al lor "Pericol de moarte" si asta atarna destulde greu. Nu e o scuza pentru unele tampenii din intreaga cariera..

Anonim spunea...

D-le Alin Oprea ce sa intamplat cu contul care a fost deschis la emisiunea ODATA-N VIATA? Emisiune in care ati prezentat cazul unei fam din RIMNICUL VL. Va rugam sa ne contactati la nr de tel 0747317616. Sunt nasul fetitelor pe care le-ati prezentat in emisiune

Propaganda Intunecata spunea...

trist, daca voi va uitati la mizeriile de la televizor si va mai si pierdeti timpul comentandu-le si injurandu-l pe acest individ inseamna ca sunteti mai rau decat el. cat despre piesa lu pheonix, s-a facut cu acordul lor iar ei si-au luat cascavalu'. De ce dracu va mai agitati cand pe artist nu-l intereseaza?!

Anonim spunea...

Stai tu linistit, ca i-au intrat bani multi lui Covaci in cont, de pe urma difuzarilor. Totul a fost facut cu acordul lui Covaci care se crede "miezul". Cand au primit medalii... nici nu a vrut sa auda de Baniciu. Urat.

Anonim spunea...

Banii intra la UCMR si CREDIDAM la greu... pe cantare Covaci le da cateva sute de euro componentilor, si restul de 10.000 ii revin lui.

Alin Oprea spunea...

Unii chiar au talent pe aici...

Care expresie este cea mai de cacat?