vineri, 21 decembrie 2007

Unul scurt...

...asa de incalzire. In aceasta minunata dimineata la orele 5 AM ma intorceam acasa impreuna cu pretenarii G. si R.. Si in stilul specific al exceselor noastre bahice, G. se hotaraste sa se opuna imperialismului capitalist (ne intorceam din El Comandante) prin culcarea la capota a semnului de la un mertan. Pana aici nimic marfa, dar se pare ca jandarmeria romana are ochi peste tot, mai ales prin toti agaricii din statul de plata. Asa ca, un astfel de specimen ne opreste in loc (traversand neregulamentar de altfel) pentru a sanctiona fapta penala (penal de stupida). Pe scurt, in virtutea gravitatii actului antisocial savarsit, acest erou al jandarmerie, care va ramane nenumit (adica nu a avut bunul simt sa se prezinte in ciuda solicitarii) cheama o duba plina cu alti 3 colegi + un coleg care era prin zona per pedes. Filmul evenimentelor (cum se poarta la OTV) in cele 15 min de inghet: G. impreuna cu "Sherlock Holmes" constata infractiunea, rotile dubei scrasnesc pe poleiul de pe strada, mie si lui R. ni se atrage atentia de catre unul dinte jandarmii coborati din masina "gata cu mistourile", G. este amenintat ca propietarul mertanului are datele lui si il va da in judecata, cei trei baieti simpatici pleaca zglobii dar un pic mai "cool" spre casa. Concluziile e urmatoarele (asa cum ar reiesii din procesul verbal) infractiunea este de gravitate maxima incat nu s-a impus nici macar sa fie legitimati ceilalti doi baieti in afara de G., in domeniul spaga nu am reusit nimic, deoarece infractorii era, se pare, zgarciti, prezenta vanatailor pe propiul corp mi se datoreaza in totalitate mie, ca baietii nu s-a suparat ca i-am dat jos de la cald din duba, cu motive intemeiate si nu mi-a aplicat o corectie corporala. A consemnat Shosetzel Bumbutz (este un alias) -cel mai mic grad posibil-. Personal, mi-as dori ca Shosetzel Bumbutz sa nu uite, ca din toata puzderia de oameni pe care a stans-o la 5 diminetata la -5 grade Celsius (pentru motive doar de el stiute), ca doar pe el il punea ma-sa sa-i decupeze chilotii (sa-i faca tanga) sa se simta si ea mai sexi. A, si sa nu uit, sper ca Shosetzel sa afle intr-un final ca o camera de supraveghere inregistreaza incontinuu, nu doar dupa ce lovesti o masina!!! (LOL!!!). Cat despre jandarmeria romana, imi doresc ca in sfarsit sa puna cerinta de a avea bacalaureatul luat inainte de a-ti cladi o luminoasa cariera in cadrul acestei institutii.

5 comentarii:

Anonim spunea...

dar ai uitat sa spui ca Shosetzel Bumbutz l-a amenintat pe G. ca va plati reparatiile viitoare ale masinii pt ca datele i-au fost luate dupa ce a vorbit cu o "gagica" la mobilu personal, nu la chestia aia din dotare prin care i se raspundea:"cine esti tu ma??" "120...cheama-l pe 40 aici!!"

Anonim spunea...

si ai uitat ca la solicitare lui G., adica mie,nu i-a fost posibil sa i se dea raspunsul la intrebarea: de ce fapta sunt vinovat?.... in schimb stiu "o voi plati scump" ca asa a zis Shosetzel Bumbutz.am platit-o intradevar ca la -5 grade celsius ce sa ii faci mai racesti si tu ca tot omul(in cazul meu vandalul).

Anonim spunea...

nice one men

Anonim spunea...

wow ce periculos o ardeti voi cu garda si chestii, vai vai hooligans direct=))

Andu spunea...

wow ce underground o arzi tu sub anonimul ala =))

Care expresie este cea mai de cacat?