marți, 18 septembrie 2007

Catre conducerea Stelei si nu numai


Anul acesta in lunile de toamna mi-as dori sa nu ne facem de ras in Champions League. Sa adunam si noi macar 4-5 puncte si daca se poate sa nu iesim pe locul 4 in grupa. Iar in campionat faca-se voia fotbalului sa terminam turul in primele 5…

Cam asa ar suna la ora actuala dorintele suporterilor celui mai iubit club din Romania.
Steaua nu se stinge, se duce dracului atata timp cat e posedata de inapti mediocri si plini de ei. Nu vreau sa comentez lucruri care deja le stie toata lumea despre Bkl pentru ca am umple 10 bloguri. Insa noi, suporterii, suntem revoltati:
Pentru Hagi: Cum iti permiti sa vii la Steaua dupa ce rezultate ai avut? (muflex celor care te-au adus) La ce ai realizat pana acum, lasa impresiile de rege si du-te ca un umil antrenor secund si cauta-ti de lucru la o echipa modesta de liga a 2-a (de preferat din Moldova). Daca nu merge nici acolo, vezi ca trebuie sa apara Fifa08.
Pentru Neaga: Daca poarta ar fi cat Marele Zid Chinezesc ai da gol?
Pentru Banel: Apuca-te de atletism, jogging, orice alergare, dar fara minge la picior.
Pentru Surdu: Ai mai jucat fotbal pana acum?
Pentru Lovin, Zaharia, Badoi, Iacob: Ne pare rau dar Champions League nu va vrea, mai bagati fise la meciurile cu U Cluj si Gloria Buzau. (cine v-a adus e de vina, nu voi)
Pentru intreaga echipa:
  • Vom pune mana de la mana sa facem rost de niste tactica, tehnica, viteza, pase, suturi, inventivitate si faze periculoase.
  • Stim ca e greu sa te aperi la o poarta si sa dai gol la alta si de aceea momentan va sugeram sa va apucati de “la malai” ca acolo e doar una singura.
Pentru intreaga conducere a Stelei:
  • Mai trageti cu ochiul pe la cluburile mari sa vedeti acolo ca ei au adevarate strategii si nu plezneli ca voi.
  • Nu va mai bateti cu pumnii in piept, pentru ca echipele din optimile Champions League cheltuie 10 milioane de euro doar pentru centre de copii si juniori, pentru scouting si pe salariile femeilor de servici.
  • Mai scremeti-va pentru niste banuti in plus pentru sezonul viitor.
  • Si nu in ultimul rand: apucati-va sa jucati niste Championship Manager poate asa mai prindeti si voi cate ceva.

Va multumesc pentru intelegere si ne vedem pe stadion (asta daca apucam sa ne luam bilet in cele 2 zile inainte de fiecare meci si daca trecem pana in repriza a 2-a de noile porti).
Trup si suflet pentru culori !

6 comentarii:

Anonim spunea...

... huh?

Andu spunea...

trebuie sa revina Vali, si sa plece Hagi.

... o echipa ce face furori... daruiti-va ca noi... tre, sa fim invingatori
PENTRU
STEAUA
NE DAM
VIATA

Anonim spunea...

Ah, geez, tocmai cu echipa lu berbecali v-ati gasit sa tineti ma...? :))
omul ala e tot ce reprezinta steaua...

ajutal-ar crucea masii... =))

Anonim spunea...

tare blogu ai perfecta dreptate

Anonim spunea...

Super tare comentariul....nici in anul 3000 in stilul asta nu vom avea echipa de performanta...singura mea nelamurire este : Neaga ce naiba cauta in echipa?

Mishu spunea...

Cum sa faci echipa de fotbal in ro cand toti jucatorii sunt niste idiotzi care abia stiu cat fac 1 + 1. E ca si cum ai antrena o turma de oi..nu niste fiintze inteligente. Normal ca nu iese nimica si isi dau cu stangu in dreptu de fiecare data cand dau peste orice echiapa kr nu e neaparat mai talentata, dar care stie sa si gandeasca. Si nu ma refer doar la Steaua ;) si la nationala si la toate..

Care expresie este cea mai de cacat?