duminică, 9 septembrie 2007

Pauza!


Avand niste probleme tehnice si sesiune, saptamana asta nu am putut posta pe blog. Si o sa mai dureze un pic. Intre timp, o mica parere a subsemnatului despre fumat si fumatori:


Fumatul dauneaza grav sanatatii. Post-ul asta ar trebui sa fie doar atat de lung. Doar cu propozitia asta. Ce poate sa fie atat de greu de inteles? Oare toti fumatorii sunt batuti in cap? Nu ca as da doi bani pe sanatatea voastra, dar oare faptul dovedit ca traiti mai putin nu va spune nimic? Sunteti la fel ca goth-chick-urile americane care se taie ca sa primeasca atentie. Una e sa conduci un motor fara sa stii ca o sa mori la un moment dat din cauza asta, si alta e sa faci o chestie in mod repetat de care ai aflat cu siguranta ca o sa te omoare, daca nu din toate reclamele TV sigur din mesajul cat jumate de pachet, si daca spui ca nu stiai, inseamna ca mananci cacat.
Cat despre fumatorii de "verde" va sugerez sa incercati si Verde de Paris. Sunteti cu totii niste slabi si o sa muriti de tineri. La multi ani!

10 comentarii:

Anonim spunea...

Te urasc fraiere, Andu de pe net o sa moara !iti stiu adresa si stiu si unde locuiesti,o sa mori..
o zi buna.. :)

Anonim spunea...

o_O?

Anonim spunea...

Ma intreb daca prin fumatori de "verde" te-ai referit la cei ce fumeaza "iarba" sau la cei ce fumeaza tigari mentolate (stii, astea cred ca au toate in design-ul pachetului si o nuanta de verde si fac pariu ca exista oameni - de o calitate discutabila - care pur si simplu cer "un Malboro verde" cand se duc la chiosc sa-si cumpere tigari). Totusi in ambele cazuri sugestia ta e potrivita.
Mirosul de tigari menthol i-ar putea intoarce stomacul pe dos pana si unui mancator de cacat si sunt de acord ca acesti fumatori trebuie sa fie complet eradicati, iar in ce-i priveste pe cei cu "iarba", ar trebui sa puna naibii mana pe o carte si cu scopul de a o citi (nu doar ca sa-si faca jointuri din paginile ei cand nu mai au bani de foita) ca sa vada si ei ca poti sa te simti extraordinar si cand ai mintea limpede. Societatea are nevoie de oameni care gandesc limpede, nu de ametiti infumurati (si la propriu, dar mai ales la figurat) care au senzatia ca fac lucruri deosebite si interesante si ca sunt speciali. Ii detest !
E clar ca nu e bine sa generalizezi, si de aceea am sa spun ca doar o parte din ei sunt ferm convinsi ca ceea ce fac nu le dauneaza nici lor si nici sanatatii celor din jur. Si asta numai din simplul motiv ca pe "pachetele" lor de "iarba" nu scrie nimic ce ar putea fi ingrijorator, asa cum scrie pe cele de tutun. In orice caz, daca micul meu comentariu nu i-a pus pe ganduri, sunt sigur ca eticheta de Verde de Paris o sa ii impresioneze. (nota: firma "Malboro" nu exista, deci nu pot fi acuzat de reclama negativa si cu atat mai putin de reclama pozitiva)

Andu spunea...

ai avut ceva pe suflet...

Anonim spunea...

vaaaaaaiiiiii

ce va doare ma pe voi de fumatorii de tutun/iarba? vedeti-va de treaba frate... lasati-va voi de fumat tigari si nu fumati niciodata iarba... vad cam multa frustrare in voi haaahahhaha

PS : interesati-va mai bine de efectele ierbii... n-au nici o legatura cu efectele tutunului. hey hey marijuana se foloseste in medicina! in plus poti sa fumezi si sa citesti o carte si s-o intelegi de 10 ori mai bine decat voi, 'oamenii clean'. nu te retardeaza decat daca esti un retardat!
in legatura cu mentolatele sunt de acord, sunt scarboase! pfiu ce bine ca nu ma obliga nimeni sa le fumez!

Anonim spunea...

:) ce rupti sunteti...
bai, e treaba fiecaruia ce face, daca alege sa fumeze (iarba sau tutun), chiar nu inteleg ce va fute grija pe voi :))
daca eu am chef sa fumez, iarba sau tigari normale, wtf, care-i problema voastra? :) o fac pe banii si pe sanatatea mea, so go fuck yourselves...

Andu spunea...

WOW ce retardati. Argumente irefutabile aveti baieti, dar puteti sa sugeti pula si aici, nu e nici o problema. Pe langa faptu ca nu ati inteles nimic, oricum era o gluma si MAI MULT, fumatul chiar dauneaza celor din jurul nostru.
P.S. Rockbladon esti o combinatie interesanta, un fel de femeie cu pula. Dai bine!

Anonim spunea...

Cred ca ar fi trebuit totusi sa generalizez...

adi mortu spunea...

bai martalogilor... da , voi astia care comentati ce a scris andu acolo -> anonim in special si rocpuladon ; daca nu va prindeti e treaba voastra, nu v-a cerut nimeni parerea bai turbatilor in legatura cu treaba asta. Si eu fumez de rup si andu fumeaza de rupe ... pacat ca sinteti voi cam prosti asa

Anonim spunea...

Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!

Care expresie este cea mai de cacat?