duminică, 30 septembrie 2007

Las-o ba la punctu' mort


Ma trezesc de dimineata ca sa ma duc pe santier. Trebuia sa ajung acolo pe la 8 dar acum e deja 9. Nu are cum sa existe probleme, pentru ca oricum muncesc 2 ore jumate din 8. Ma uit pe geam si vad elevi cum se duc la scoala si la liceu si pentru 30 de secunde imi aduc aminte ca poate as fi facut ceva mai util cu viata mea daca as fi terminat toate cele 12 clase. Neah! Uit repede de gandul asta si ma duc sa-mi iau micul dejun (care este si pranzul si cina defapt) si anume un pahar de bautura spirtoasa. Fiind un retardat, incult, prost, imputit, analfabet si influentabil, o sa aleg coniacul din super reclama de aseara: Unirea!
Cam asta ar fi genul de om pentru care reclamele gen "Ce ba? Nu-ti mai ajunge strada", "Ce-ai patit, Dorele?" sau "Asta a facut baie azi, l-am vazut io" sunt destinate. Si cu un slogan precum "Cetateni, fiti pe faza, UNIREA basculeaza"(2004) nu are cum sa nu fie un succes. Cine nu ar vrea sa fie basculat de Unirea?
EU! Ba defecari de oameni, sinuciderea a ramas singura optiune pentru voi. Nu e nimic mai rau in tara asta decat cei din specia voastra. Tarile civilizate isi fac cruce cand vad asa ceva la noi, iar firma Unirea reuseste sa mentina nivelul de "nu pot, nu vreau si nici nu ma gandesc ca exista ceva mai mult" printre populatia de boschetari a Romaniei.
Pe scurt: o intersectie, 3 boschetari intr-o basculanta, unul nu stie sa conduca, ceilalti nu stiu sa explice, apare un vatman, boschetar la randul lui si inca 2 boschetari de la bodega de pe strada. Se cearta si toata lumea e fericita, spre final cu o melodie de tambal si acordeon.
Vad mai multa inteligenta si mai mult bun simt pe stadion. Promovati ignoranta si subdezvoltarea intelectuala. Sunteti si ne faceti de cacat.

5 comentarii:

Anonim spunea...

inca un articol din tema "si daca prostia ar durea". pacat ca cei in cauza nu pot citi aceste randuri pt ca sunt analfabeti... poate s-ar simti si ei putin dar sansele sunt mici.
bravo baiait, keep up the good work!

Anonim spunea...

sa inteleg ca tu nu consumi?

Anonim spunea...

de ce mintiti mah lumea?la mare stateati numai cu sticla de unirea prin iarba si o pasati de la unu la altu si amicu ala al tau manca iaurt danone toata ziua l-am vazut numai io de cateva ori cred k are si baxuri aksa

Erol spunea...

pai, thumbs up. cat despre cei care scriu cu anonim... adevarul e ca o sa venim dupa voi daca dati macar si un nume fals... mult tupeu, putin curaj.

Anonim spunea...

ebola ma cheama codrutz asa ca sa stii astept sa vii sa ma bati ca te-am pirat k mananci danone

Care expresie este cea mai de cacat?