vineri, 14 septembrie 2007

COZMOTE


Cosmo ce?! Cosmo te pisi pe ea de retea. Angajati inapti, servicii de cacat, acoperire doar prin unele parti ale sectorului 2, Bucuresti. Doar cateva din calitatile irefutabile ale cartelei de douãj de mii si un miliard de minute gratuite.
Pe principiul "Lasa ba, cumparam din piata ca e mai ieftin", compania de telefonie mobila Cozmote si-a facut milionul de clienti pe 5% din taranii Romaniei care in mod indiscutabil prefera cantitatea in locul calitatii. Asta nu ar fi o problema atat de mare, dar daca un angajat al firmei care e platit sa raspunda la un telefon si care are de respecat niste reguli atunci cand vorbeste cu un client incepe si te ia la misto, iti vorbeste la pertu si nici nu face ce-l rogi (in domeniul telefoniei desigur) deja consider ca umilinta e mult prea mare pentru cei 150 de lei vechi economisiti pe minut de conversatie.
Ca sa ma exprim putin mai, sau mai bine zis mai putin diplomat... bai meltean infect, cat de mult iti place tie moartea de vorbesti asa cu mine? Copil cu liceul aproape terminat la Hyperion si pus la munca de parinti ce esti. Eu v-am dat bani si culmea... vroiam sa va mai dau si tu imi vorbesti de parca firma la care lucrezi nu are nici un interes. Si logic ca am cerut cu un superior care ii era superior de retardat. Daca ajungeam pana in varful piramidei dadeam de un retardat suprem... un W. Bush asa, sau un Dan Bitman. Cine stie ce fe-me-me-de-om ii angajeaza p-astia? Ce om se gandeste ca daca face totul super prost dar super ieftin o sa reziste firma mai mult decat cativa ani, tinand cont ca Cozmote are pe departe cele mai mari pierderi din domeniu.
In alte cuvinte... o firma de gainari, cu angajati porci si clienti tarani. Cu adevarat cheia succesului. In Romania, asta e clar. Va doresc tot raul de pe lume si nu numai. Meritati sa va stranga cineva intr-o mare groapa, sa vi se traga cu doom-doom in fiecare muschi si fiecare os din corp. De la cel mai mare pana la cel mai mic, de la patroni la clienti, de la copii la femei si batranei, incluzand nevinovatii si exceptiile. Un mic sacrificiu pentru o lume infinit mai buna. Moarte voua si a tuturor oamenilor care nu au aceeasi parere ca a Mea. Call me!

16 comentarii:

Anonim spunea...

nu-mi place.dar sunt de acord cu andu

Anonim spunea...

Dar zi-ne EXACT discutia avuta cu angajatul Cosmote si numele lui.....

Oricum in locul tau.. ma duceam la sediul la care am sunat si ii dadeam numele angajatului sefului sau...sa vezi atunci smerenie pe capul lui.

Anonim spunea...

Deci, Andu, tu ai Cozmote??

Anonim spunea...

un articol bunicel si as zice broavo dar nu fac asta pt ca si tu, specific romanesc, te-ai inecat precum tiganul la mal si te-ai gagat in propia categorie, pe care o condamni, cu fraza de sfarsit "Moarte voua si a tuturor oamenilor care nu au aceeasi parere ca a Mea" afirmand asta nu te deosebesti nici de cei de la cosmote nici de clientii lor...
de ce, intrebi tu.
Petru ca si ei au aceeasi mentalitate. aici e problema.
Etica conteaza, kiar daca ambalajul e altul ;)

CioLo spunea...

ei bine zolla... ai auzit tu de ceva numit ironie ?

Andu spunea...

"Etica conteaza, kiar daca ambalajul e altul"
bine zis, o adevarata filosofie de canal

Erol spunea...

Mult mai bun decat celelalte (adica se poate urmarii si chestii). Chiar bravo

Anonim spunea...

eshti tzaran! (si pentru ca ai cosmote)
blog de kkt...penibil care se vrea interesant.
nu mai intru niciodata!

Anonim spunea...

maria de ce iei foc?ai "cozmote"?mi se pare super tare,desi un pic vulgar ce-i drept,dar parerea mea asta e farmecu:p.anyway punct ochit punct lovit :D

Anonim spunea...

Andu, sau cum iti zice tie, daca vorbim de ambalaj, mai pe intelesul tau si al 'blogerilor' din breasla ta... cartela cosmote are un ambalaj net superior tie. al tau cam pute.

Anonim spunea...

vai..dar cata rautate zace in unii oameni.nu credeam k cineva poate fi deranjat de andu cand asta se ia de cozmote..dar se pare k sunt si persoane de genu..care se ascund in spatele unui anonim.
cred k ar trebui sa scrieti un articol mai amplu despre lipsa de curaj.mai amplu decat ce a scris ciolo

Anonim spunea...

cam penibila atitudinea asta de curtea scolii gen "i`m the best fuck the rest"...in fine important e sa ai fani si vad ca sunt si persoane fascinate de relatarile tale.

Andu spunea...

de unde pana unde atitudine "i`m the best fuck the rest"?

Anonim spunea...

Pai in primul rand te consideri superior celor 5% din taranii Romaniei , copiilor care fac liceul la Hyperion si celor exploatati de parinti, retardatului care ii e superior "melteanului infect", porcilor angajati ai cosmote , si din cate vad ai ceva si cu batraneii si femeile.Cum de unde atitudinea de "i`m the best fuck the rest"?

CioLo spunea...

batraneii si femeile din cozmote, asa da!

Andu spunea...

daca tu nu te consideri superioara persoanelor enumerate, tu esti aia ciudata, nu eu

Care expresie este cea mai de cacat?